طرز تهیه دلمه برگ مو به همراه آموزش تصویری پیچیدن دلمه

۱۳۹۹/۵/۱۵

مواد لازم برای چهار نفر

برگ مو                     نیم کیلو
برنج                        چهار پیمانه
گوشت چرخ کرده         200 گرم
پیاز متوسط                یک عدد  
سبزی دلمه                نیم کیلو  (پاک کرده و خرد شده)  شامل فلفلک ، پیازچه ،شوید ، نعنا ،مرزه ،ترخون ، تره
لپه باقالی سبز            100 گرم
ماست                      200 گرم                
خامه                        50 گرم
نمک                         به مقدار لازم
زردچوبه                         "
فلفل                            "
روغن                            "

نکته: به جای خامه از سرشیر و به جای لپه باقالی سبز از لپه هم میتوان استفاده نمود.
ضمنا از شوید خشک هم می شود استفاده کرد.
دقت کنید موقع تهیه برگ مو برگ هایی را انتخاب نمایید که شکاف نداشته باشند.

برگ ها را می شوییم و در آبکش می ریزیم .
برگ-مو-برای-دلمه
برنج و لپه را نیم پز می کنیم و پیاز را خرد کرده و سرخ می نماییم گوشت چرخ کرده را نیز تفت می دهیم .
قبل از برداشتن از روی حرارت سبزی دلمه را هم به آن می افزاییم و حدود یک دقیقه تفت می دهیم .
مواد-اولیه-برای-تهیه-دلمه
اکنون همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و در برگ مو می پیچیم و به طور مرتب در قابلمه ای که کف آن را با دو ردیف برگ پوشانده ایم می چینیم
دلمه-برگ-مو-درون-قابلمه
وقتی همه مواد در برگ ها پیچیده شدند یک لیوان آب و مقداری روغن مایع با هم مخلوط میکنیم وروی دلمه ها می ریزیم و روی دلمه ها را با یک یا دو ردیف برگ می پوشانیم .
دلمه-برگ-مو-درون-قابلمه
حالا یک بشقاب روی دلمه ها قرار داده و روی حرارت می گذاریم و در قابلمه را می بندیم تا به جوش آید سپس حرارت را کم می کنیم تا دلمه ها پخته شوند بعد از حدود نیم ساعت می توانید بشقابی را که روی دلمه ها قرار داده بودید بردارید
و برای دم کشیدن دلمه ها از دم کنی استفاده نمایید.
یک-بشقاب-روی-دلمه-ها-قرار-دهید

حالا دلمه ها آماده میل کردن هستند.
دلمه-برگ-مو
دلمه-برگ-مو

نکته:
این دلمه ترش و خوشمزه است و نباید به آن چاشنی اضافه نمود .در صورتی که بخواهید به آن چاشنی بیفزایید نباید ماست در آن بریزید .

نحوه پیچیدن دلمه برگ مو به صورت تصویری

پیچیدن-برگ-دلمه

پیچیدن-برگ-دلمه

پیچیدن-برگ-دلمه

پیچیدن-برگ-دلمه

پیچیدن-برگ-دلمه

 

..