طرز تهیه ی فلافل در خانه بسیار خوشمزه تر از بیرون
۱۳۹۹/۵/۱۶طرز تهیه ی فلافل
طرز تهیه برای چهار نفر
400گرم نخود
دو عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد پیاز درشت
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذا خوری رب گوجه در صورت تمایل
نمک و زرد چوبه به اندازه کافی
ادویه و فلفل به اندازه کافی (البته میزان فلفل بستگی به ذائقه شما دارد)
نخود را حدود 8الی 12 ساعت در آب می گذاریم سپس نخود خیس خورده را چرخ می کنیم و مجددا به همراه پیاز و سیب زمینی که می شود خام یا پخته باشد چرخ می کنیم سپس مثل تخم مرغ ، ادویه و ....را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم
اکنون تابه را روی حرارت می گذاریم و مقدار مناسب روغن می ریزیم و با قالب فلافل که در دو اندازه بزرگ و کوچک موجود است از مواد قالب می زنیم و در روغن غوطه ور و سرخ می کنیم .
نکته :
در اغذیه فروشی ها فلافل را در روغن غوطه ور می کنند همچنین از قالب کوچک استفاده می کنند.
شما می توانید در تابه مانند کتلت سرخ کنید واز روغن کمتری استفاده نمایید .
اگر قالب هم ندارید به اندازه یک گردو بردارید و بعد از تخت نمودن در کف دست وسط آن یک فرو رفتگی ایجاد کنید تا مغز پخت شود البته با استفاده از قالب فلافل های یک اندازه ای خواهد داشت.