آموزش خیارشور در نیم ساعت

۱۴۰۱/۹/۲۳

مواد مورد نیاز

خیار ترد و کوچک

سبزی ترخون تازه یا خشک

شوید تازه یا خشک

سه یا چهار حبه سیر درشت

نمک شکر و سرکه سفید

آبلیمو و پودر فلفل سفید

فلفل سبز تازه

یک عدد شیشه

روش تهیه خیار شور خانگی

ابتدا سیر ها را دو یا چهار تکه کنید و در ته شیشه بریزید

دو قاشق غذا خوری ترخون و شوید هم یک پنجم ترخون بریزید

از قبل شیشه را پیمانه کنید که بدانید چند لیوان است سپس به ازای هر لیوان یک قاشق غذا خوری نمک بریزید

نوک قاشق غذا خوری شکر بریزید

چند قطره آبلیمو و سپس خیار ها را در شیشکه جاساز کنید

سپس روی آن کمی پودر فلفل سفید بریزید

میزان آب و سرکه برای خیارشور

دقت کنید که مهمترین قسمت خیارشور همین قسمت آب و سرکه است

مثلا شیشه را از قبل پیمانه کرده اید و میدانید که ۳ لیوان است

شما برای پر کردن این شیشه به ۳ لیوان مخلوط آب و سرکه احتیاج دارید

این مخلوط باید به نسبت یک سوم لیوان سرکه و مابقی آب باشد

باید سه بار این مخلوط را درست کنید و شیشه را پر کنید

پس شد سه لیوان مخلوط آب و سرکه به صورتی که هر بار سرکه یک سوم لیوان و مابقی آب این قسمت را به خوبی توجه کنید که فهمیده باشید

روش جوشاندن خیارشور

سپس باید شیشه را در بسته در آب جوش ۳۰ دقیقه بجوشانید

یک قابلمه بزرک که دو سوم شیشه در آن غرق شود را انتخاب کنید

آب را به جوش بیاورید و شیشه را درون آن قرار دهید

دقت کنید که شیشه را مقاوم انتخاب کنید و سعی کنید آن را قبل از فرو کردن در آب در کنار بخاری یا همان گاز قرار دهید که شیشه ترک نخورد

وگرنه تمام زحماتتان به باد میرود

بعد از نیم ساعت خیارشور شما آماده است و میتوانید پس از سرد شدن در یخچال نگه داری کنید یا میل کنید

 

..